fbpx

Spørgsmål? - Tøv ikke..   44 49 04 51:   RingmigopKnap21

 Videoovervågning

Videoovervgning

Karsten Mortensen A/S er certificerede i videoovervågning og rådgiver jer så I får den bedst mulige videoovervågning og dermed minimere risikoen for indbrud og tyveri.

Det er aldrig behageligt at møde på arbejde og konstatere at der har været indbrud eller se sin facade overmalet med graffiti.

Det er demotiverende og man skal ofte bruge en masse tid på, at udarbejde en opgørelse over de stjålne effekter eller få overblik over skadens omfang. Selvom man har tegnet en indbrudsforsikring, er det hverken rart for medarbejdere eller ejere at opleve et indbrud. Hvis indbrudstyven har haft succes med indbruddet, er der risiko for at det bliver tilbagevendende, derfor er det godt tidspunkt at få sat videoovervågning op, som dels kan virke præventivt men også som et redskab til at dokumentere evt. nye hændelser.

Vi sørger for at fjerne al den bekymring som du måtte sidde med. Lad os hjælpe jer med at installere et godt og professionelt videoovervågningssystem, som viser skarpe og oplyse billeder om natten, hvor du nemt og hurtigt kan se og dokumentere hvad der foregår i og omkring din virksomhed.
Produkterne vi anvender altid af høj kvalitet, som sikre dig høj stabilitet og driftsikkerhed.

Du risikere derfor ikke et ustabilt anlæg, som kræver mange teknikker besøg. Vi ved at vi ikke er blandt de billigste på markedet, men til gengæld betaler I for et arbejde hvor montøren har gjort sig umage med arbejdet. Vi laver ingen overspringshandlinger, og sørger som udgangspunkt altid for at skjule kablerne. Ligeledes gør vi ikke brug af forgreningsdåser, da disse nemt kan blive vandaliseret og dermed udgøre en sikkerhedsbrist for den totale løsningMed videoovervågning sætter I fokus på tryghed og sikkerhed, da videoovervågningen har en præventiv virkning, der holder ubudne gæster væk.

Overvågningen kan kombineres med alarmsystemer og tilsluttes en optager, for bedst mulig sikring af indbo.

Vi opsætter videoovervågningssystemer til boligforeninger, private og erhvervsbygninger, og fører kendte mærker med gode videokameraer. Ring til os og book et møde hvor vi gennemgår dit behov.

 

Få et tilbud

Beskriv din opgave og send den til os, så lover vi at kontakte dig, så hurtigt som muligt.

Læs vore datapolitik her

Drag and drop files here or Browse

Kontakt os

Karsten Mortensen A/S
CVR 20205474
Lerhøj 13
2880 Bagsværd

Email:
km@km-el.dk

Telefon:
44 49 04 51

Find os her

  

Din garanti

TEKNIQ 

SIK+logo+RGB+DK

JUMP TO TOP

Ring mig op

Udfyld felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt

Læs vores datapolitik her